(recept
si oblíbilo 152 návštěvníků)
KUŘE NA BRAMBORÁKU

Potřebné ingredience
KUŘE,8 BRAMBOR,2 ROHLÍKY,MLÉKO,VEGETU,CIBUL,MAJORÁNKU SŮL.KMÍN, 3 VEJCE,ČESNEK
Postup přípravy
BRAMBORY NASTROUHAT,JAKO NA BRAMBORÁK,PŘIDAT ČESNEK,SŮL,2 VEJCE, KMÍN,MAJORÁNKU PAK PŘIDAT SMĚS- ROHLÍKY ROZMOČIT V MLÉKU PŘIDAT VEGETU,1 VELKOU CIBUL OSMAHNUTU DO ZLATA,VEJCE .ROZLOŽÍME DO PEKÁČE A VLOŽÍME OSOLENÉ KUŘE KŮŽÍ DOLŮ TAK NA PŮL HODKY,PŘIKRZTÉ PAK OTOČÍME POSYPEME GRIL.KOŘENÍM A DOPÉKÁME TAK 40 MIN. DO ZLATOVA.

ROHLÍKY V MLÉCE,VEGETOU,CIBULKOU,VEJCE

SMĚS NA BRAMBORÁK

OBĚ SMĚSI SMCHÁME A DÁME DO PEKÁČKU

KUŘE DO SMĚSI POŘÁDNĚ ZATLAČIT

FAKT MNAMKA A ŽÁDNÝ ZAPRSKANÝ KAMNA OD BRAMBORÁKŮ
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
laskonka333
(upraveno)
20. 6. 2018, 18:42



nahlásit
srneckova
(upraveno)
20. 6. 2018, 16:37
to musím vyzkoušet



nahlásit

lidare
(upraveno)
20. 6. 2018, 12:36


nahlásit
ALIK R
(upraveno)
14. 11. 2013, 20:24
veliká pochvala od manžela dělala sem k obídku a nemohl si vynachválit















nahlásit
jondam
(upraveno)
13. 11. 2013, 13:10
VÝBORNÉ!!!!!! Akorát příště si musím dávat pozor na sůl. Ale i tak to bylo super a všem to moc chutnalo!!!!!
Děkuji Vám za recept


nahlásit

slunickohanule
(upraveno)
19. 2. 2012, 12:59


nahlásit
wolfka
(upraveno)
19. 10. 2010, 8:32
bylo to výborné, i studené, na vymazání zapékací misky používám olej ve spreji - nic se nepřichytí, a cibuli jsem dala syrovou a také super děkuji za recept!
nahlásit

Ledura
(upraveno)
17. 10. 2010, 0:08



nahlásit
EldaP
(upraveno)
19. 4. 2010, 15:40






















nahlásit
Zrušený účet
(upraveno)
7. 4. 2010, 19:28
Dnes jsem dělala k obědu. Bylo to naprosto něco úžasného
Bramborákové těsto se dobře propeklo, na okrajích bylo hezky dokřupava. Dala jsem na něj tři velikánské kuřecí čtvrtky. Bála jsem se, že se mi maso pořádně nedopeče. Ale bylo super. Nakrájela jsem k tomu jen zeleninu a byli jsme zasycení s manžou až až. Po obídku ještě nealko
Fakticky spokojenost.


nahlásit
KáKá
(upraveno)
7. 4. 2010, 15:58
není to špatné
nahlásit

camilka
(upraveno)
4. 4. 2010, 12:08
Tak to je tedy opravdu výborný recept,právě jsme dojedli a všem,moc chutnalo,dala jsem také pečící papír a pekáček ok.Moc děkujeme za inspiraci,konečně něco nového,pořád nevím co vařit.......doporučuji.Marcela
















nahlásit
b.stana
(upraveno)
2. 4. 2010, 13:44
Vyzkoušela jsem a všichni si pochutnali
. Bez pečícího papíru, v porcelánové zapekací míse - krásně šel ode dna.
. Výborné!





nahlásit

backa
(upraveno)
23. 3. 2010, 17:33







nahlásit

ceetyy
(upraveno)
22. 3. 2010, 14:52
Tak receptík chválím, rodinka si pochutnala
díky za receptík






nahlásit

ceetyy
(upraveno)
21. 3. 2010, 8:27
Dnes vyzkouším a pak se ozvu



nahlásit
aknelvi
(upraveno)
18. 3. 2010, 13:21










nahlásit

Dejll
(upraveno)
15. 3. 2010, 14:59
Dnes jsme měli k obědu a jen se po tom zaprášilo
bylo to vynikající, i ti nejvybíravější jedlíci
a
měli talířky vylízané , že by je ani umývat nebylo potřeba
. úžasné, budu dělat častěji








nahlásit

holemka
(upraveno)
15. 3. 2010, 13:32
Děkuji za recept.
Všem to moc chutnalo.
Určitě budu dělat častěji.
Na plech jsem dala pečící papír a vůbec se mi to nepřipálilo.




nahlásit

Freya
(upraveno)
15. 3. 2010, 12:28
no mě by úplně stačil ten bramborák samotný







nahlásit